En av de bästa sakerna i vårt nya liv är att vi vanligtvis inte ställer någon väckarklocka, vi låter kroppen bestämma när det är dags att gå upp. Ofta vaknar vi ganska tidigt ändå men skönt i alla fall att kunna ta det lite lugnt på morgonarna, att inte behöva stressa iväg.

En annan sak är att vi kan ta vara på och njuta av vädret på ett annat sätt. Nu har det varit ganska (väldigt för oss) kallt sedan vi återkom till Sverige men i fredags sken solen och jag ”planerade om” och kunde sticka ut och cykla i flera timmar medan de flesta var på sina jobb. Igår kunde jag ta en lååång skogspromenad utmed havet och njuta.

Idag har det varit fint väder på många platser i Sverige men vi har haft det molnigt, dimmigt och ganska rått så jag har passat på att fixa en del av de saker som jag sköt på i fredags.

Det verkar bli varmare i veckan som kommer och vi ser fram emot skogspromenader, långa löp- och cykelrundor i härligt vårväder.

Hoppas att ni haft en bra helg!

Dela gärna vårt inlägg: