I morse ringde klockan 08:00, vi måste ju hinna med att dricka ett par koppar kaffe, kolla igenom social media och mail innan det är dags för poolen 😉

Vi spenderade sedan drygt 2 timmar vid poolen, idag hoppade vi över simträningen för att istället läsa och lyssna på podcasts.

Sedan gick vi till food courten på Central Festival för att äta lunch. Efter maten åkte vi in till Maya Mall för att besöka co-working space CAMP, där drack vi två väldigt goda kaffe latte och ”jobbade” ett par timmar. Jag satt och kodade medan Anna kollade på föreläsning mm.

Sedan promenerade vi runt i Nimman området, Chiang Mais hipsterområde för att sedan sätta oss på en restaurang för att dricka en öl, det råkade totalt bli 3 stora Chang.

Efter ölen åkte vi tillbaka till Central Festival för att äta middag. För första gången sedan vi kom till Chiang Mai var det lite smaklöst (dåligt val av rätt) så vi tog in en extra papaya sallad som var fantastisk.

OK, så 2 luncher och 3 huvudrätter till middag på restaurang, 2 kaffe latte på café och  3 stora öl, vad kostade det? Ca 150 sek för allt!!!

I’m lovin it!

Dela gärna vårt inlägg: