Vi har nu varit i Chiang Mai i drygt en vecka och tiden har gått väldigt fort. Vi inser att det finns massor att se och göra både i och runt Chiang Mai och vi har bestämt oss för att stanna lite längre än vad som var planerat från början.

Vi har även börjat fundera på vart vi ska åka härnäst. Först tänkte vi Ko Samui eller Koh Lanta men sedan såg vi lite trevliga hus i Mae Phim och Huay Yang. Har ni några erfarenheter eller tips, skriv gärna i kommentarsfältet.

Anna fick en stukad fotled efter hon blev påkörd av en MC förra lördagen. Vi tog det lugnt ett par dagar och det verkade läka fint men efter att vi utforskade the Old City med en lång promenad kom ett bakslag och vi har fått ta det lugnare. Tråkigt men samtidigt har det varit skönt att bara få ”landa” och ta det lugnt.

I morgon börjar studier för oss båda, vi kommer att studera på universitetet på distans men vi kommer troligtvis att hinna med lite utflykter och äventyr också. 😉

Väderleksprognoserna för nästa vecka ser bra ut ca 27-32 grader och sol på dagarna och runt 22-24 grader på kvällarna.

Nästa lördag är det Nomad summit, en konferens för folk som jobbar platsoberoende på internet samt en massa möjligheter för nätverkande mm så troligtvis kommer det mycket nytt folk till stan. Vi har inte köpt några biljetter ännu men funderar på att gå.
/Rikard

Dela gärna vårt inlägg: