En stilla dag vid poolen

På grund av gårdagens slut råder ofrivillig stillhet under några dagar. Under förmiddagen, eller ja, för att vara ärliga så sov vi bort förmiddagen, men därefter hängde vi vid poolen ett tag. Det  är en underbar värme här, inte alls så varmt som det ofta är i södra delen av Thailand så här års, utan mer behagligt. Underbart skönt att få lite sol på kroppen och svalkande i vattnet. Området har strikta regler gällande poolen. Enbart de som bor här får använda den och man måste signa in innan. Om det är det som gör att det är så få personer här vet vi inte, men trängsel är det inte. Tanken är nog egentligen inte heller att man ska använda området för soldyrkan. Det finns inga solstolar, däremot sittgrupper med mjuka dynor under tak. Det fick bli handdukar direkt på marken.

Då jag inte är kapabel att gå idag fick min underbara man agera matbud. Framåt eftermiddagen kom han med en underbart god papayasallad och fixade därefter en kopp kaffe. Nu har vi placerat mig i en av sittgrupperna vid poolen för att skriva här och fundera på vad jag ska beställa av mitt utmärkta matbud till kvällsmat medan Rikard utforskar gymmet. (Klockan är nu 18.40, det är mörkt och en underbar värme ute där jag sitter och skriver. Men nu börjar de komma de små myggen. Tack Annika för heads up, Mygga-stiftet är med!)
/Anna

Dela gärna vårt inlägg:

Föregående

En första titt på Chiang Mai

Nästa

Utflykt till Nimman-området

1 kommentar

  1. Inger Ljungqvist

    Så svullen foten är. Vilken förfärlig olycka. Övergångsställe och grönt ljus och så kommer en motorcyklist och kör mot rött. Tur i oturen Anna för det hade kunnat bli mycket värre skador. Önskar att foten läker fint så att ni kan fortsätta ert äventyr som ni tänkt. Kramar Inger och Sture ?

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén