Efter att i månader jobbat för att tömma vårt hus, frakta de saker vi vill spara till andra ställen, fixa allt som behöver fixas i form av visum, reseförsäkring, uppsägning av allt som hör till att äga hus osv, så var det till slut dags att påbörja resan med slutdestination Chiang Mai i norra Thailand. Äntligen!

Då vi har för avsikt att, om vi vill, vara oberoende av inkomst resten av våra liv är vår budget något begränsad. Vi valde därför att resa med mellanlandning i Dubai, därefter vidare till Bangkok och slutligen inrikesflyg till Chiang Mai. Överlag gick resan mycket bra. Vi reste med Emirates, hade gott om benutrymme och bekväma stolar. Trots det var vi riktigt mosiga när vi på fredagskvällen anlände till lägenhetskomplexet dcondo sign med taxi, nästan 30 timmar efter att min syster Karin släppt av oss vid pendeltågsstationen i Häggvik. Mer än att packa upp och ta en kall dusch (i vårt übertrötta tillstånd förstod vi inte hur varmvattensberedaren fungerade) klarade vi inte av innan vi slocknade första kvällen.
/Anna

Dela gärna vårt inlägg: